HuginBiz stolt partner och jurymedlem för årets modeexportföretag på Habits Modegala

Vad har Acne Studios, Whyred, Bergans of Norway och H&M gemensamt? Alla har prisats med utmärkelser under Habit Modegalan, modebranschens egen festkväll. Idag öppnar nomineringen för årets Modegala, som blir den nionde i ordningen. Var med och påverka och gör din röst hörd på habitmodegalan.se!

Habit Modegalans syfte är att lyfta och föra modeindustrin framåt. Hela branschen uppmärksammas – allt från designer och leverantörer till butiker. Årets upplaga blir den nionde i ordningen. Galakvällen äger rum 5 november på den vida uppmärksammade restaurangen K-märkt i Stockholm. Den fantastiska miljön kommer att rama in festligheterna perfekt!

Dessutom presenteras tre nya kategorier: Årets Hållbarhetspris, Årets Nykomling och Årets Denimleverantör.

Utmärkelserna i Habit Modegalan föregås av ett omfattande juryarbete med ett sextiotalal involverade. Varje jurygrupp består av representanter från Habit samt ett antal branschexperter. Vi på HuginBiz är stolta medlemmar i jurygruppen för årets modeexportföretag.

Därtill vill vi veta vem branschen tycker ska belönas, därför är det öppet för alla att lämna förslag på nomineringar på habitmodegalan.se. Samtliga bidrag granskas av en namnkunnig jury som därefter utser fem finalister i 13 kategorier.

Nu börjar nomineringsarbetet. Var med och påverka och gör din röst hörd – gå in på habitmodegalan.se och läs mer.

 

Partner_modeexport